Enhjørningen Fiskerestaurant

Enhjørningen Fiskerestaurant NavigeringGå til innhold
  • Forsiden
  • Meny
  • Kontakt
  • Om Enhjørningen
  • Bordbestilling: 55 30 69 50
Søk
  • Følg oss på Facebook

Kalde Forretter

Cold Starters

Hval carpacciokr 195,-

Av røkt hval fra » Lofoten »
Carpaccio of Whale
Smoked whale from Lofoten

Rakørretkr 210,-

Servert med løk, rømme
rødbeter og flatbrød
”Rakørret”
(A traditional Norwegian curing method
of trout ) Served with onion, sour cream,
beetroot and crisp bread

Østers Naturellkr 75,- pr.stk.

Servert med grønnsaksvinagrette
Fresh Oyster
Served with vegetable vinagrette

Gravet Lakskr 185,-

Med dillstuede poteter
og sennepssaus
Marinated salmon
With dill stewed potatoes
and mustard sauce

Brød og smør pr. person kr 15,-
Bread and butter pr. person

Varme Forretter

Hot starters

Kamskjell fra sotrakr 210,-

med dillolje, ørretrogn og
blåskjellsaus
Scallops
with dill oil, trout roe and
mussel sauce

Langtidsmodnet Klippfiskkr 195,-

Fra kaikanten i Balstad, Lofoten
i kremet bukkehornkløver
Sliced Clipfish
From Balstad in « Lofoten «
with creamy herbtapenade

Supper

Soups

Enhjørningen Fiskesuppekr 195,-

Laget av utsøkt fiskekraft
servert med fisk og skalldyr
The Enhjørningen Fish Soup
Prepared from choice fish stocks
served with fish and shellfish.

Hovedretter

Main Courses

Dampet Kveitekr 430,-

servert med blåskjell og urtesaus
Steamed Halibut
Served with mussels and herb sauce

Enhjørningens Bacalaokr 395,-

Ostegratinert bacalaogryte med bacon
The Enhjørningen Bacalao
Cheese gratinated Bacalao with bacon

Persetorskkr 420,-

ertepurè, bacon og eggesmør
Persetorsk
Pressed cod is a trraditional
dish that distinctive to
the city of Bergen. Served with
pea purre, bacon and egg butter

Stekt Breifalbbkr 440,-

med soppsaus
Pan-fried Angler Fish
with mushroom sauce

Lutefiskkr 665,-

etter god gammel oppskrift. Servert
med gul ertestuing og baconfett
to ganger servert
Lutefisk
A traditional Norwegian recipe for specially treated stockfish of cod,
served with stewed split yellow peas and bacon fat

No Fish Olsenkr 425,-

Entrecotè av okse
servert med peppersaus
No Fish Olsen
Entrecotè of beef
served with pepper sauce

Dessert

Desserts

Multkremkr 195,-

Servert med krumkake
Cloudberries Cream
With wafer basket

Crème Brûleekr 185,-

Crème Brûlee

Marinerte Bjørnebærkr 185,-

Med vaniljeis og eggelikør
Marinated Blackberries
With vanilla ice cream and egg liqueur

Sorbet Tallerkenkr 165,-

Sorbet Plate

Norske Osterkr 225,-

Servert med kompott og knekkebrød
Norwegian Cheese
With compote and crisp bread

Irish Coffeekr 155,-

Menyer

Fem Retters Menykr 875,-

HVAL CARPACCIO
Røkt hval fra Lofoten
Carpaccio of Whale
Smoked whale from Lofoten
*
LANGTIDSMODNET KLIPPFISK
Fra kaikanten i Balstad, Lofoten
i kremet bukkehornkløver
Sliced Clipfish
From Balstad in « Lofoten «
with creamy herbtapenade
*
STEKT BREIFLABB
med soppsaus
Pan-fried Angler Fish
with mushroom sauce
*
NORSKE OSTER
Servert med kompott og knekkebrød
Norwegian Cheese
With compote
*
CRÈME BRÛLEE
Crème Brûlee

FIRE RETTER MENY
Kr 795,-

TRE RETTER MENY
kr 725,-

Selskapsmeny

Vi har satt sammen noen menyforslag for selskap. Prisen forutsetter at alle i selskapet velger samme meny. PS. Å bytte om på noen av rettene lar seg selvsagt gjøre. Vi har også en entrecote på menyen, om noen i selskapet skulle ønske det.

Meny 1kr 725,-

KAMSKJELL FRA SOTRA
Med dillolje, ørretrogn og blåskjellsaus
Scallops
With dill oil, trout roe and
mussel sauce

PERSETORSK
Med ertepurè,bacon og eggesmør
Persetorsk
Pressed cod is a traditional
Dish that distinctive to the city of Bergen.Served with
pea purre, bacon and egg butter

MULTEKREM
Servert med krumkake
Cloudberries Cream
With wafer basket

Meny 2kr 725,-

HVAL CARPACCIO
Av røkt hval fra” Lofoten”
Carpaccio of Whale
Of smoked whale ham from “ Lofoten “

DAMPET KVEITE
Servert med blåskjell og urtesaus
Steamed Halibut
Served with mussel and herb sauce

MARINERTE BJØRNEBÆR
Med vaniljeis og eggelikør
Marinated Blackberries
With vanilla ice cream and egg liqueur

Meny 3kr 665,-

LUTEFISK
Etter god gammel oppskrift. Servert
med gul ertestuing og baconfett
To ganger servert
” Lutefisk”
A traditional Norwegian recipe for specially
treated stockfish of cod, served with stewed
split yellow peas and bacon fat
Two serving

Kontakt oss





Bordbestilling

For bordbestilling:
Tlf: 55 30 69 50
Fax: 55 30 69 51

E-postadresse: info@enhjorningen.no

Besøksadresse:
Enhjørningsgården 29,
5003 Bergen

Nettløsning levert av Digitroll AS

  • Følg oss på Facebook